3D LASERSCANNING

Den hurtigste og mest præcise opmåling af eksisterende bygninger og produktionsudstyr opnås ved 3D Laserscanning.
Du får en komplet punktsky som kan importeres i de fleste CAD programmer.
Ud over dette får du viewer data med 360 graders panorama billeder som er målbare.

Fordele:

  • Hurtig
  • Præcis
  • Alle detaljer med første gang
  • Sikrer mod uønskede overraskelser
  • Alle projektdeltagere har alle detaljer til rådighed fra starten af projektet
  • Reducerede omkostninger til ændringer sent i projektet
  • Mindre behov for besøg onsite.
Screenshot 10-08-2020 18.01.16
Screenshot 02-18-2021 15.41.21

præcis opmåling med 3D

Opmåling med 3d laserscanning giver et hurtig og effektiv overblik af dine bygninger. Ved denne form for opmåling af dine lokaler får du det bedste grundlag og gør det nemt når der skal hentes aftaler ind til dit projekt fra entreprenører, byggefirmaer og andre leverandører. 3d laserscanning laver flere punkter for hver millimeter den scanner og derved opnås der målbare præcise 3d tegninger der gør det nemt for alle involverede partnere at tilgå. Ved hjælp af 3d laserscanning giver det dig korrekt grundlag for at kunne træffe kvalificerede beslutninger inden du går i gang. Med 3d opmåling vil der ikke opstå uønskede overraskelser midt i projektet, da du får alle detaljer og det fylde overblik med en 3d laserscanning.  

 

Med 3d opmåling sikre du at der ligger præcise opmålinger på dine bygninger til myndigheder og forsikringsselskabet. Ofte ligger der ikke retvisende tegninger af gamle bygninger, her er en 3d laserscanning af bygningen det optimale valg, for at få de bedste tegninger med præcise opmålinger. Derudover er du sikret hvis uheldet er ude i form af stormskader eller brand, hvorefter dine bygninger kan genopbygges som før.  

 

Udstyr til 3D opmåling

Vores Leica RTC 360 bruger vi til terrestrial scanning. Ved hjælp af vores Leica 3d scanner får du de bedste resultater til opmåling af dine bygninger. Leica RTC 360 er vores fortrukne laserscanner til industrielle installationer. Herved kan vi opnå den mest præcise form for opmåling, med intet mindre end 2 millioner scanningspunkter i sekundet. Det giver de mest retvisende mål med en nøjagtighed på 1 mm. Leica 3d scanner giver udover et let tilgængelige viewer data, et målbart 360 graders HD-panorama image Jetstream viewer. Især Jetstream viewer let at tilgå og der behøves ikke kundskaber til CAD programmer. Det er selvfølgelig muligt at tilgå 3d opmålingerne i CAD, men hvis ikke man har den store kendskab, gør Jeststream viewer det let og enkelt.